2011. augusztus 5., péntek

Vasár-napos :)

Egyre jobban szeretem az Ünnepnapokat. Nagyon jó leírásokat küldtek mindannyian, akik eddig blogvendégségbe érkeztek hozzám. Jó magasra tettétek a lécet az utánatok következőknek, nagyon ügyes bemutatók születtek! :)

Mivel augusztus végéig már mindegyik páros hét vasárnapjára megvan, hogy ki érkezik majd, így arra gondoltam, hogy mielőtt a szeptemberi ünnepnapokra felkérnék alkotókat, megkérdezlek titeket, van-e köztetek olyan, aki szívesen bemutatná egy-egy munkáját? Fényképekkel illusztrált leírásokat várok, akár egy egész varromány elkészültéről, akár csak egy-egy bevált ötletről, érdekes fogásról, praktikáról.

Ha szívesen részt vennél ebben, szerdáig (aug.10.) írj megjegyzést vagy emailt, akár azt is megírhatod, hogy mit mutatnál be szívesen! Ha esetleg több jelentkező is lesz, akkor jelentkezési sorrendben választhattok majd egy-egy vasárnapot... :)

Úgy látom, hogy az a bűvös 100-as szám is nagyon közeledik a rendszeres olvasóim számában. Azt hiszem lassan el kell gondolkodnom, mivel is ünnepelhetnénk meg... :)

Welcome feliratos terítő, keresztszemes
Ezt a kis tenyérnyi terítőt pedig csak gondoltam megmutatom, egy bolhapiacon találtam. Ilyen helyeken sokszor lehet kincsekre bukkanni. :)

1 megjegyzés:

  1. Húú a bolhapiac.....milyen izgalmas is tud lenni! Csodaszép kincsre leltél!
    Köszönöm, hogy meglátogattál, hogy követőm lettél. Szép hétvégét kívánok! Erika

    VálaszTörlés