2011. augusztus 16., kedd

A negyvenedik

Hétvégén a szüleim negyvenedik házassági évfordulóját ünnepeltük, s nem mellesleg Apu 70., Anyu 60. születésnapját is. Jó volt látni, hallani, hogy mennyire hálásak az eddigi évekért, hogy ajándéknak tartják őket.

Készültünk néhány meglepetéssel nekik. Az egyiknek ezt a kis bugyrot varrtam.


Összeírtunk 40 olyan dolgot, amik valamit jelentettek ez alatt a 40 év alatt. Helyszínek, dátumok, nevek, mindenféle, ami eszünkbe jutott. Aztán a nap folyamán egyet-egyet kihúztak, és meséltek róluk. Nagyon jó volt, sok új dolgot is hallottunk, amikről eddig nem nagyon meséltek.

Jó volt az is, hogy mindenki ott tudott lenni, mármint a szűk család, összesen 27-en. :)
Szeretem, hogy ők a családom.

7 megjegyzés:

  1. Jaj de jó hogy ilyen is van:))
    Szerencsés vagy hogy ilyen családod van!!!:)

    VálaszTörlés
  2. Sok szeretettel gratulálok a szüleidnek az évfordulóhoz, nekünk 4 év múlva lesz, ha megérjük.
    Nagyon szép nap ez, s jó olvasni, hogy milyen összetartó család a Tiétek! Az enyém is hasonlóan ragaszkodó, igyekszünk sokat együtt lenni!
    Szeretettel kívánok szép hetet!

    VálaszTörlés
  3. Boldog évfordulót, és születésnapokat!!! :o)
    Érdekes, hogy nálunk is így alakulnak majdnem az idei számok, a két kor stimmel, az évfordulóval egy éves lemaradásban vannak. :o)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog házassági évfordulót és szülinapokat!! Igazi kincs lehetnek ők egymás számára.

    VálaszTörlés
  5. Az én szüleimnek 4 éve volt az 50. évfordulójuk és számomra is annyira megható volt, amikor az én erős és visszafogott édesapám akkora szeretettel beszélt a családnak arról, hogy hogyan is sikerült ezt végig csinálni ... hogy mi mindenre van szükség ahhoz, hogy működjön..
    Ismeretlenül is ezúton kívánok szüleidnek további jó egészséget, boldogságot ...

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lehetett! Nagyon írigy vagyok ám, sajnos nálunk nemlehet összerántani még a szük családot sem. :-( Pedig én annyira vágynék rá!
    Cinella

    VálaszTörlés
  7. Egészen véletlenül kerültem ide, a blogodhoz. Nagyon kedves ez "negyvenedik" bejegyzésed. Gratulálok a Szüleid házassági évfordulójukhoz, jó egészséget és hosszú életet kívánok nekik.Ha ilyen szépen össze jött a család és ilyen kedves "mesenapot" tartottak, akkor igazán remek Szülők lehetnek, akikért érdemes volt össze jönni! :)

    VálaszTörlés