2012. március 14., szerda

Zsebes falvédő

Rengeteg mintát lementettem, gyűjtögettem, aztán nézegettem őket, hagytam, hogy inspiráljanak, majd meg is rajzoltam néhány saját változatot papíron. Végül ez lett a végleges változat:
Zsebes falvédő applikációval gyerekeknek
Ezután megrajzoltam szépen egyesével mindegyik képecskét a kiszámolt méretben. A legnagyobb zsebek 20x20 cm-esek, a legkisebbek 10x10-esek. A képek alapján kivágtam az anyagokat, gombostűztem, majd applikáltam sűrű cikkcakk öltéssel az alap anyagra. Mindegyik külön szegélyt is kapott.
És itt már rátűzve a háttérre:
 

Tudom, kicsit natúrak a színek, és a gyerekek szeretik az élénk színeket, de a játékok úgyis nagyon színessé tesznek egy gyerekszobát. Így a gyerekszoba textiljeit, tárolóit inkább natúrabban képzeltem el, mint ahogy mutattam már múlt héten a rácsvédőt is.

Ezután már "csak" kézzel rávarrtam a zsebeket, és szép zöld keretet is kapott. Jövő héten mutatom majd az elkészült falvédőt!

6 megjegyzés:

  1. nagyon harmonikus, jól áll neki natúr:)

    VálaszTörlés
  2. Ez óriásinak tűnik! És gyönyörűséges :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is pont a natúr színe tetszik. És igazad van, a színes szobákba az ilyen nagyonis passzol. Sőt, így tovább maradhat kedvenc, mert nem unja meg olyan hamar - éppen a színei miatt! Nagyon ügyi és türelmes vagy! :)

    VálaszTörlés
  4. Hú, de jó lesz! Nagyon klassz ötlet a natúr szín. Szerintem még azért is jó, mert "semleges", vagyis kislányhoz és kisfiúhoz is egyaránt passzol.

    VálaszTörlés