2012. március 3., szombat

Majmos

Régóta ez a gyerekmintás anyag tetszett legjobban az Ikeában. Sajnos most úgy néz ki, hogy kivonták a forgalomból, viszont még épp sikerült elcsípni a kiárusítását. Múlt hétvégén ugyanott polár takarót is árultak egészen kedvező áron (az áruházi kupac melletti beszélgetésekből kiindulva, azthiszem nem csak én vettem patchwork bélésnek... :) ),  így szinte már adta is magát, kicsi, vékony babatakaró lett belőle. Legalább gyakorolhattam a tűzést is, nem könnyű, ha előre rajzolt vonalakat kell követni... de határozottan érzem, fejlődőképes vagyok. :)

Állatos babatakaró tűzéssel

Állatmintás babatakaró tűzéssel

3 megjegyzés:

  1. A kis Marci babatakarójának a hátoldala is ez a polár anyag lett. Flízzel is béleltem, úgyhogy babásan pihepuha és még meleg is :o)
    Ez a "majmos" anyag is a csudavidám kategóriába tartozik- nem is értem miért vonják ki a forgalomból...

    VálaszTörlés
  2. Én csak bélésnek tettem bele a polár anyagot, nem nagyon szeretem a polár tapintását, így viszont az nem is látszik, csak kis melegséget ad.

    Úgy láttam, hogy az ikeában lesznek új minták, ezt a majmosat már nem is lehet kapni (legalábbis a budaörsiben nem). Ágyneműnek megvarrt változatát árulják még, azthiszem akciósan 2000,- Ft körül, de azon nem teljesen így van a minta.

    VálaszTörlés