2011. november 24., csütörtök

Adventi koszorúnk

Eddig egy szalma koszorú alapot használtam mindig, de tavaly már annyira szétment, hogy karácsony után ki is dobtam. Ezt persze elfelejtettem, és ma újra keresgetni kezdtem... :) Végül találtam egy csomag raffiát, így abból fontam meg az alapot. Pár öltéssel össze is varrtam, mert így túl keskeny lett volna. A gyertyák tálkáját ragasztópisztollyal rögzítettem, így jövőre akár csak simán cserélhető is, a tálka megmarad. Elővettem a Mamától örökölt gombos dobozt, s ahogy a kezembe akadtak, rávarrtam a fehér gombokat a szalagra. Már csak körbetekerni, masnit kötni kellett, és kész is. Egyre jobban tetszik a fehér szín... a karácsonyfa díszeink is nagyrészt fehérben készülnek.

A koszorút el is küldtem Colette adventi újrahasznosítós játékára. Nézzetek szét nála, nagyon ötletes koszorúk készültek!

4 megjegyzés:

  1. Ötletes és egyedi!Nekem tetszik:)

    VálaszTörlés
  2. Dejó lett! Nagyon ügyesen kitaláltad!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy velünk játszódtál! Most kezdem utolérni magam a játék sodrása után... és útra keltem, hogy mindenkihez ellátogassak! A naptár hétvégén fog érkezni e-mailben... ha tudod, nyomtasd majd ki:-)

    VálaszTörlés
  4. Colette! Én köszönöm a játékot! :)

    VálaszTörlés