2011. június 30., csütörtök

Kreatív blogger díjak - "kitekintő"

Amióta figyelem a varrós blogokat, itt-ott láttam már ezeket a díjakat, s az az igazság, hogy Kósa Andihoz hasonlóan gondolkodtam róluk. Valahogy nem tudtam mit kezdjek velük. Persze nagyon jól esik, hogy valakinek tetszik a munkám, a blogom, és ezt tudomásomra is hozza, de akkor is olyan fura érzésem volt az egésszel kapcsolatban. Aztán két héten belül két kedves bloggerinától is díjat kaptam... mosolyogtam magamban, így csak nem maradhatok ki belőle én sem. :)



Amikor Andi gondolatait olvastam, eldöntöttem, hogy én is így fogom kezelni a díjakat. Ő "Kitekintő"-nek nevezte el... így most következzen az én kitekintőm:

Az első díj Erikától érkezett. Időnként csodálom, hogy mennyi minden szépség kerül ki a kezei alól. Nagyon szeretem a blogjában azt, hogy általában nem csak a végeredményt mutatja meg, hanem engedi, hogy tanuljunk is Tőle. Érdemes benézni a "Titkok" című menüpontjába is. Megtanít pl. pénztárcát, nyuszit, kapucnis sálat... varrni. Erika, köszönöm a díjat, és a sok kedves hozzászólást, bátorítást is, amit kaptam már Tőled!


A másodikat díjat Kamillától kaptam. Nagyon tetszik amit, és ahogy ír. Nem kifejezetten kreatív blog, inkább az életükről, hitükről szól. Pár napja született meg hatodik gyerkőcük, biztos ez is hozzájárul a szimpátiához... mi is hatan vagyunk testvérek (csak a fiú-lány arány fordított :) ). Kamilla, örülök, hogy írsz, hogy bátorítasz, megerősítesz!

A díjakat pedig szeretném továbbadni Lencsi műveknek és Eszternek. Mindkettejük blogjára szívesen járok vissza inspirálódni. Ügyesek, ötletesek, jó náluk időt tölteni! Próbáljátok ki! :)

1 megjegyzés:

  1. Hűha, nagyon szépen köszönöm!Másnál is láttam már ilyet, de nekem ez az első ilyen ....díjam:)Igen, én sem tudom mit kell vele csinálni, de tényleg jól esett, hogy rám gondoltál. Köszönöm!:)

    VálaszTörlés