2012. augusztus 5., vasárnap

Wunder baum

Gondolom mindenkinek ismerős. Az autók visszapillantó tükrére szokták akasztani, fenyőfa alakja van, kezdetben rettentő szagos, aztán később már elviselhető :)

Valaki ilyesmit kért tőlem, de kérte, hogy lombos fa alakja legyen. Ilyen lett végül:

Wunder baum, lombos fa autóillatosító levendulával
Az egészet kézzel varrtam, kis vatelinnel és levendulával van töltve.
Az egész fácska kb. 10-12 cm, így küldöm ebben a hónapban az Apró fecnis játékra is.


5 megjegyzés:

  1. És mennyivel szebb így, mint a névadója :o) (az illatáról nem is beszélve)

    VálaszTörlés
  2. nagyon ötlete. egy kérdésem lenne. A "követhetsz e-mailon" felirathoz aki feliratkozik kap e-mailt ha új bejegyzés kerül fel? Ha igen, hogyan lehet ezt beállítani?

    VálaszTörlés
  3. Szia Edit!
    Csak beírod az emailcímedet, Submit-ra kattintasz, és utána még jön egy megerősítést kérő email, az abban leírtaknak megfelelően még jóvá kell hagyni a feliratkozást, csak akkor jön utána emailben minden egyes post. Ezt az emailes megerősítést sajna sokan figyelmen kívül kapják, így azt hiszik, hogy feliratkoztak, de mégsem...

    VálaszTörlés
  4. Szia, köszi de én arra gondoltam hogy a blogon hogyan kell beállítani. Nem a sajátomon akarom, hanem a Fiam blogján mert neki sok nem blogger és nem facebookos olvasója van akiknek ha új post kerül fel jó lenne küldeni e-mailt. szóval a blogra hogyan tudok ilyet létrehozni ez a kérdésem :)

    VálaszTörlés
  5. Szia Edit!
    A modulok között volt, simán hozzá kellett adni, mint bármelyik másikat. A nevére most nem emlékszem pontosan, de ha nem találjátok meg, akkor megkereshetem még. Üdv, napos

    VálaszTörlés